Terug

Volg Vandaag Inside

Kalinic van AC Milan naar Atlético Madrid

Kalinic van AC Milan naar Atlético Madrid

9 aug 2018, 19:30

MADRID (ANP) - De Kroatische spits Nikola Kalinic verhuist van AC Milan naar Atlético Madrid. De dertigjarige international ondertekende een contract voor drie jaar bij de Spaanse winnaar van de Europa League. Kalinic behoorde tot de WK-selectie van Kroatië, maar zat thuis toen zijn landgenoten in Moskou de finale tegen Frankrijk speelden.

De spits weigerde in te vallen tijdens de eerste groepswedstrijd tegen Nigeria, naar eigen zeggen omdat hij last had van zijn rug. Bondscoach Zlatko Dalic stuurde Kalinic zonder pardon naar huis en ging met 22 spelers verder in Rusland. De oud-speler van onder meer Hajduk Split, Dnjepr en Fiorentina heeft in 42 interlands voor de nationale ploeg vijftien doelpunten gemaakt.

Kalinic moet bij Atlético Madrid de concurrentie aangaan met onder anderen Antoine Griezmann en Diego Costa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.