Terug

Volg Vandaag Inside

Kaká vol lof over Ronaldo: 'Hij is een fantastische jongen en enorm attent richting iedereen'

Kaká vol lof over Ronaldo: 'Hij is een fantastische jongen en enorm attent richting iedereen'

30 dec 2018, 14:22

In een interview met het Braziliaanse SporTV heeft Kaká aangegeven warme herinneringen te koesteren aan zijn samenwerking met Cristiano Ronaldo bij Real Madrid.

In 2009 kwamen beide spelers naar de Madrileense hoofdmacht. Ze speelden samen vier jaar voor de Koninklijken. Niet alleen het geweldige spel van Ronaldo bleef Kaká goed bij, maar ook het gedrag van de Portugees buiten de lijnen.

'Cristiano is een fantastische jongen. Hij is enorm attent richting iedereen', zo vertelt Kaká. 'In de kleedkamer wisten we allemaal hoe hij is en daar maakten we grapjes over; hij heeft zijn eigen stijl en is ijdel. Maar toen we in de voorbereiding naar Los Angeles gingen, vroeg hij iemand om 15 telefoons te kopen en ze te verdelen over werknemers van de club. Hij liet met zijn gedrag zien wat voor mens het is'.

Maar ook op persoonlijk gebied heeft Kaká het nodige geleerd van de aanvaller. 'Als ik interviews moest geven, hielp hij mij daarbij. Ik heb altijd een goede relatie gehad met alle spelers van Real Madrid'.

In 2013 vetrok Kaká weer terug naar AC Milan, waar hij voor die tijd vandaan kwam. Het lukte hem niet om de vorm te halen die hij wel bij Milan had. Om het WK 2014 te halen, moest hij voldoende speelminuten maken. Dat kon alleen als hij zou verkassen naar een andere club.

Embedded content: https://youtu.be/F98Vs6KYlRQ

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.