Terug

Volg Vandaag Inside

Kaj Gorgels: 'Heetste man van Nederland? Johan Derksen!'

Kaj Gorgels: 'Heetste man van Nederland? Johan Derksen!'

5 juni 2019, 15:00

RUMAG-presentatrice Roxanne Kwant was aanwezig op de release party van de FHM 500 en vroeg bekend Nederland naar de top 3 'Fucking hete mannen'.

Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels was ook van de partij en hij weet héél goed wie de heetste man van Nederland is: 'Mijn nummer 1 is Johan Derksen. Met die snor! Voor zijn leeftijd ziet hij er nog fantastisch uit weet je wel, Johan staat op 1!'

Prima keuze, Kaj!

Ook wij waren van de partij en spraken o.a. Mikky Kiemeney over een eventuele transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona:

De Ligt met vriendin naar Barcelona? 'Zou supergezellig zijn!'

Mikkie ziet De Ligt en vriendin graag naar Barcelona komen
1:28
Mikkie ziet De Ligt en vriendin graag naar Barcelona komen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.