Terug

Volg Vandaag Inside

Kaart voor bekerfinale in stukjes: boze Newcastle United-fan zet hond te koop

Kaart voor bekerfinale in stukjes: boze Newcastle United-fan zet hond te koop

21 feb 2023, 00:00

Een supporter van Newcastle United dreigt door een heel ongelukkig moment de League Cup-finale tegen het Manchester United van Erik ten Hag te moeten missen. The Magpies staan voor het eerst in 24 jaar tijd weer in een bekerfinale.

Afgelopen zaterdag verloor Newcastle in eigen huis van Liverpool met 0-2. Na het duel was de ellende helemaal compleet voor supporter Alan Carling. Bij thuiskomst trof hij namelijk zijn wedstrijdkaart voor de League Cup-finale in tientallen stukjes aan. De dader: zijn hond Rudy.

"Rudy denkt dat er wordt ingebroken als er een brief door de brievenbus komt", schrijft Carling op zijn Facebookpagina. "Hij vond het kennelijk een leuk idee om de Wembley-tickets te verscheuren toen ik niet thuis was." Uit frustratie zette Carling zijn hond te koop voor 5,50 euro.

Het is nog maar de vraag of Newcastle-fan Carling de wedstrijd kan bezoeken. De League Cup-finale wordt zondag gespeeld op Wembley. De winnaar plaatst zich automatisch voor Europees voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.