Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus zonder Ronaldo niet langs Hellas Verona

Juventus zonder Ronaldo niet langs Hellas Verona

25 okt 2020, 23:55

TURIJN (ANP) - Juventus is er zonder Cristiano Ronaldo niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona te winnen. Het werd 1-1 in Turijn, waar de Portugese sterspeler ontbrak omdat hij nog steeds in isolatie zit nadat hij afgelopen donderdag voor de tweede keer positief heeft getest op het coronavirus.

De Zweed Dejan Kulusevski behoedde Juventus met zijn doelpunt een kwartier voor tijd voor een nederlaag. Andrea Favilli had Hellas Verona na een uur verrassend op voorsprong gezet.

Voor Juventus is het al het derde gelijkspel van het seizoen. Eerder wist de regerend landskampioen niet te winnen van Crotone (1-1) en AS Roma (2-2).

Juventus heeft een achterstand van drie punten op koploper AC Milan, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft. Milan neemt het maandagavond in eigen stadion op tegen AS Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.