Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus wint zonder geblesseerde De Ligt van Spezia

Juventus wint zonder geblesseerde De Ligt van Spezia

2 mrt 2021, 23:59

Juventus heeft zonder de geblesseerde Matthijs de Ligt na rust afstand genomen van Spezia. De regerend kampioen zegevierde met 3-0 in Turijn

Álvaro Morata opende na ruim een uur de score op aangeven van Federico Bernardeschi die volgens de arbiter buitenspel stond. De treffer van de Spaanse spits werd alsnog goedgekeurd na tussenkomst van de videoscheidsrechter. Federico Chiesa maakte het tweede doelpunt voor de thuisploeg. Cristiano Ronaldo vierde zijn 600e competitiewedstrijd met de 3-0.

Juventus blijft de nummer 3 van de Serie A, nu met 7 punten minder dan koploper Internazionale. Matthijs de Ligt speelde niet mee met de kampioen van de laatste 9 jaar in Italië. De verdediger haakte tijdens de warming-up af met een blessure.

Doelman Jeroen Zoet bleef op de bank bij Spezia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.