Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus wint weer met 1-0 van AS Roma

Juventus wint weer met 1-0 van AS Roma

22 dec 2018, 23:40

TURIJN (ANP) - Juventus heeft dankzij een doelpunt van Mario Mandzukic weer met 1-0 van AS Roma gewonnen. Daardoor bracht 'Juve' het puntentotaal op 49, ruim twee keer zoveel als dat van AS Roma (24).

De Kroatische spits Mandzukic kopte in de 35e minuut een voorzet vanaf de rechterflank binnen. Hij bracht zijn doelpuntentotaal dit seizoen in de Serie A op acht. Hij is hard op weg om zijn tien goals van het seizoen 2015-2016 te overtreffen.

Cristiano Ronaldo kwam niet tot scoren, al leek hij in de extra tijd nog wel een assist af te leveren. Douglas Costa tikte een voorzet van Ronaldo binnen, maar na het raadplegen van de videoarbiter trok de scheidsrechter zijn beslissing in.

De afgelopen drie duels tussen Juventus en AS Roma in Turijn eindigden ook in 1-0. De 'Oude Dame' heeft nu acht punten meer dan achtervolger Napoli, dat met dezelfde cijfers van SPAL won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.