Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus wint ook achtste duel, goal Ronaldo

Juventus wint ook achtste duel, goal Ronaldo

6 okt 2018, 21:58

TURIJN (ANP) - Juventus heeft ook tijdens de achtste speelronde van de Serie A geen averij opgelopen. De uitwedstrijd tegen Udinese werd, mede dankzij een goal van de in opspraak geraakte Cristiano Ronaldo, met 0-2 gewonnen.

Rodrigo Bentancur maakte na ruim een half uur de 0-1 met het hoofd en vier minuten later was het al 0-2. Toen was Ronaldo de afmaker: Mario Mandzukic legde bal af en de omstreden aanvaller schoot met links diagonaal raak. Het was zijn vierde goal van het seizoen.

De Portugese bondscoach Fernando Santos besloot Ronaldo niet op te roepen voor de komende interlands in verband met de commotie rondom de sterspeler, die in 2009 in Las Vegas een vrouw verkracht zou hebben. Die zaak werd recent weer heropend. Desondanks besloot Massimiliano Allegri, de trainer van Juventus, Ronaldo wel op te stellen.

Juventus staat al negen punten los van nummer 2 Napoli, dat zondag nummer 5 Sassuolo ontvangt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.