Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus wint achtste Scudetto op rij

Juventus wint achtste Scudetto op rij

20 apr 2019, 22:00

Het is Juventus gelukt om de achtste Scudetto op rij te bemachtigen. Na de uitschakeling tegen Ajax in de Champions League is er nu reden tot feest. Juventus versloeg Fiorentina met 2-1.

Juventus kwam nog heel vroeg op achterstand, na 5 minuten schoot Milenkovic al raak na een scrimmage achterin bij Juventus.

Een stunt was dit keer niet aan de orde en Juventus maakte in eigen huis geen fout. De Oude Dame buigde de achterstand om en won, dankzij een assist van Ronaldo, de achtste Scudetto op rij.

Voor de fans al lang niet meer bijzonder. Zij zijn al flink wat jaren verwend wat betreft kampioenschappen en ook dit jaar is de voorsprong op de enige achtervolger Napoli 17 punten. Met de komst van Ronaldo werd er voor dit seizoen ingezet op de Champions League, maar dit avontuur werd verpest door Ajax. Het is dus maar de vraag hoe blij ze zijn in Turijn.

Samenvatting Juventus-Ajax

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.