Terug

Volg Vandaag Inside

'Juventus wil FC Barcelona aftroeven in strijd om Memphis'

'Juventus wil FC Barcelona aftroeven in strijd om Memphis'

19 mrt 2021, 16:03

Memphis Depay is na dit seizoen transfervrij op te pikken bij Olympique Lyon. De aanvaller staat al langer op het lijstje van FC Barcelona, maar is nu ook in beeld bij Juventus. Dat meldt The Daily Mail.

De kans is groot dat Álvaro Morata na dit seizoen terugkeert bij Atlético Madrid. De aanvaller wordt gehuurd door Juve met een optie tot koop van 47,5 miljoen euro. De club uit Turijn heeft daarom drie kandidaten in het vizier om Morata te vervangen.

Volgens de Engelse krant denkt Juventus dat Memphis een uitstekend koppel zou kunnen vormen met Cristiano Ronaldo. Arek Milik wordt genoemd als alternatief en Erling Haaland is de absolute droomversterking van Juve.

'Memphis zou bij Barça de slechtste spits in 30 jaar worden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.