Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus voorlopig zonder positief geteste Bonucci

Juventus voorlopig zonder positief geteste Bonucci

1 apr 2021, 18:33

Verdediger Leonardo Bonucci van Juventus is positief getest op corona en in thuisisolatie gegaan. Dat meldt de club uit Turijn op zijn website. Bonucci heeft de besmetting opgelopen tijdens de afgelopen interlandperiode met het Italiaanse elftal. Hij werd donderdag na terugkeer getest en kreeg een positieve uitslag.

Italië speelde woensdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen in Vilnius en won met 2-0. Na afloop van die wedstrijd bracht de Italiaanse bond naar buiten dat een aantal stafleden van de Italiaanse voetbalselectie positief waren bevonden op het coronavirus. Het zou gaan om vier besmettingen.

Bonucci mist in ieder geval de derby met Torino komende zaterdag. Trainer Andrea Pirlo kan dan ook geen beroep doen op de Turkse verdediger Merih Demiral. Die is ook positief getest op Covid-19 tijdens zijn verblijf bij het Turkse nationale elftal. Demiral is inmiddels terug in Turijn en zit in isolatie in een hotel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.