Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus voldoet aan plicht tegen SPAL

Juventus voldoet aan plicht tegen SPAL

24 nov 2018, 21:08

TURIJN (ANP) - Juventus heeft ten koste van SPAL de twaalfde zege van het seizoen geboekt. In het eigen Allianz Stadium werd het 2-0 voor Juve, dat sinds 2011-2012 jaarlijks kampioen is geworden.

Na een half uur nam Cristiano Ronaldo de openingstreffer voor zijn rekening. Met links nam hij de bal van dichtbij met een soort van dropkick. Voor Ronaldo was het zijn negende goal van het seizoen, waardoor hij samen met de Pool Krzysztof Piątek van Genoa de topscorerslijst aanvoert.

Na een uur maakte Mario Mandzukic er met een intikker 2-0 van. Voor de Kroaat is het zijn zesde seizoenstreffer. Vorig jaar kwam hij tot slechts vijf doelpunten in 32 duels.

Ronaldo en veel anderen speelden met een rode veeg op de wang. De Serie A wil daarmee opkomen voor vrouwen die in het verleden misbruikt zijn. Zondag is het de internationale dag voor de uitbanning van geweld tegen vrouwen, in het leven geroepen door de Verenigde Naties.

Juventus kan zich nu gaan voorbereiden op de Champions League-wedstrijd van dinsdag tegen Valencia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.