Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus verspeelt zege in Rome door late gelijkmaker Lazio

Juventus verspeelt zege in Rome door late gelijkmaker Lazio

8 nov 2020, 16:14

Juventus heeft bij Lazio een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven. Invaller Felipe Caicedo bracht de Romeinen diep in blessuretijd langszij: 1-1.

Cristiano Ronaldo, die vorige week als invaller met twee doelpunten tegen Spezia zijn rentree maakte na enkele weken afwezigheid vanwege een coronabesmetting, opende na een kwartier de score. De 35-jarige Portugees schoot van dichtbij raak op aangeven van Juan Cuadrado. De spits staat na vier wedstrijden in de Serie A al op zes doelpunten.

Namens de Romeinen kreeg Vedat Muriqi voor rust twee grote mogelijkheden op de gelijkmaker, maar de Kosovaar liet die onbenut. In de 95e minuut scoorde Lazio toch nog. Caicedo schoot uit de draai knap raak.

Juventus verliest door de remise terrein op koploper AC Milan, dat 3 punten meer heeft en zondagavond nog in actie komt. De ploeg van trainer Andrea Pirlo staat nu derde met 13 punten. Lazio, waar Wesley Hoedt na ruim 50 minuten inviel, staat negende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.