Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus verslaat Genoa in eigen huis

Juventus verslaat Genoa in eigen huis

11 apr 2021, 19:09

Juventus heeft het thuisduel met Genoa gewonnen (3-1). Dejan Kulusevski, Álvaro Morata en Weston McKennie scoorden voor de titelverdediger uit Turijn. Gianluca Scamacca, oud-speler van Jong PSV en PEC Zwolle, trof bij een achterstand van 2-0 doel voor Genoa.

Juventus blijft de nummer 3 van de Serie A. De club houdt een achterstand van 12 punten op koploper Internazionale, dat de eerste titel sinds 2010 steeds meer in zicht krijgt. Inter vierde eerder op zondag de elfde competitiezege op rij. Een treffer van Matteo Darmian volstond voor een zege op Cagliari (1-0). Stefan de Vrij had een basisplaats bij Inter en kopte vlak voor de 1-0 op de lat.

Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Juventus. Bij Genoa ontbrak de geschorste Kevin Strootman. Napoli staat voorlopig vierde na een uitzege bij Sampdoria (0-2). Fabián Ruiz en Victor Osimhen scoorden voor de bezoekers uit Napels.

Atalanta kan Napoli zondagavond op de ranglijst passeren. De club uit Bergamo speelt een uitwedstrijd tegen Fiorentina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.