Terug

Volg Vandaag Inside

Cristiano Ronaldo start 2020 met hattrick tegen Cagliari 🔥🔥

Cristiano Ronaldo start 2020 met hattrick tegen Cagliari 🔥🔥

6 jan 2020, 18:07

Aan de hand van Cristiano Ronaldo heeft Juventus eenvoudig gewonnen van Cagliari. De landskampioen versloeg de nummer zes uit de Serie A met 4-0. Juventus heeft door de zege drie punten meer dan Internazionale, dat later maandag in actie komt tegen Napoli.

Alle doelpunten in het Allianz Stadium van Juve vielen in de tweede helft. Ronaldo opende vier minuten na rust de score. In de 67e minuut benutte de Portugees een strafschop na een overtreding op Paulo Dybala. Ronaldo stelde Gonzalo Higuaín tien minuten voor tijd in staat de 3-0 te maken en zorgde een minuut later zelf voor de 4-0.

Matthijs de Ligt bleef opnieuw op de bank bij Juventus. Coach Maurizio Sarri gaf weer de voorkeur aan Merih Demiral. De Ligt miste voor de winterstop ook enkele wedstrijden maar had toen nog last van een schouderblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.