Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus verliest zonder Ronaldo bij Atalanta en staat nu vierde

Juventus verliest zonder Ronaldo bij Atalanta en staat nu vierde

18 apr 2021, 19:05

Juventus heeft de uitwedstrijd tegen Atalanta verloren. De titelhouder ging in Bergamo met 1-0 onderuit. Roeslan Malinovski maakte in de 87e minuut het doelpunt met een van richting veranderd schot. Atalanta nam de derde plaats over van Juventus, dat nu 2 punten minder heeft.

Koploper Internazionale treedt zondagavond bij nummer 5 Napoli aan. Met een achterstand van 12 punten op de club uit Milaan kan Juventus titelprolongatie vergeten.

Bij Juventus ontbrak Cristiano Ronaldo. Volgens coach Andrea Pirlo heeft de Portugese vedette last van een spierblessure. Ronaldo is topscorer van de Serie A met 25 goals.

Matthijs de Ligt speelde de gehele wedstrijd bij Juventus. Marten de Roon was basisspeler bij Atalanta. Ploeggenoot Sam Lammers bleef op de bank.

Subtopper Lazio won in Rome met 5-3 van het laag geklasseerde Benevento. Clubtopscorer Ciro Immobile zorgde voor 2-0 en 5-3 en miste bij een stand van 4-1 een strafschop.

Bologna versloeg op eigen veld Spezia met 4-1. Daarmee verstevigde de thuisclub de positie in de middenmoot. Bij Bologna hadden Mitchell Dijks en Jerdy Schouten een basisplaats. Doelman Jeroen Zoet fungeerde als reserve bij Spezia, dat op de veertiende plaats staat in de Serie A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.