Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus verhuurt Kroaat Pjaca aan Fiorentina

Juventus verhuurt Kroaat Pjaca aan Fiorentina

7 aug 2018, 22:03

TURIJN (ANP) - Juventus heeft Marko Pjaca uitgeleend aan Fiorentina. De Kroatische vleugelspeler gaat een seizoen spelen in Florence. Met de huurdeal is 2 miljoen euro gemoeid, zo maakten de Italiaanse clubs bekend.

Mocht Pjaca bevallen, dan heeft Fiorentina de mogelijkheid om hem voor 20 miljoen euro over te nemen van Juventus.

De negentienvoudig international kwam in 2016 naar Turijn. Dinamo Zagreb ontving destijds 23 miljoen euro van Juventus. De 23-jarige Pjaca was met Kroatië actief op het WK in Rusland deze zomer. In de van Frankrijk verloren finale (4-2) viel hij tien minuten voor tijd in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.