Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus verdringt Inter van koppositie

Juventus verdringt Inter van koppositie

7 okt 2019, 00:50

Juventus heeft in de Serie A de koppositie van Internazionale overgenomen. De titelhouder bezorgde de afgezette lijstaanvoerder in Milaan de eerste nederlaag in deze competitie. De topper eindigde in 1-2. Invaller Gonzalo Higuaín schoot het nog ongeslagen Juventus in de tachtigste minuut naar de winst. De 'Oude Dame' heeft nu 1 punt meer dan Inter.

Matthijs de Ligt had in de defensie van Juve heel wat te stellen met de Belgische aanvaller Romelu Lukaku, die het fysieke duel met de Nederlandse international zeker niet uit de weg ging. De oud-Ajacied veroorzaakte met een handsbal de strafschop waaruit Inter na ruim een kwartier op gelijke hoogte kwam.

Stefan de Vrij, die zich komende week evenals De Ligt bij Oranje meldt, had het zwaar tegen het geslepen aanvalsduo Cristiano Ronaldo/Paulo Dybala en later ook tegen Higuaín.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.