Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus speelt zonder Ronaldo voor vijfde keer gelijk

Juventus speelt zonder Ronaldo voor vijfde keer gelijk

28 nov 2020, 21:05

Juventus heeft al voor de vijfde keer dit seizoen gelijkgespeeld. In de uitwedstrijd tegen Benevento, getraind door Filippo Inzaghi, kwam de regerend landskampioen niet verder dan 1-1. Bij 'Juve' zat Cristiano Ronaldo niet bij de selectie, omdat trainer Andrea Pirlo hem rust had gegund.

Álvaro Morata maakte er na 20 minuten 0-1 van. De Spaanse spits kapte zijn tegenstander uit en schoot raak met links. Benevento kwam in de blessuretijd van de eerste helft op gelijke hoogte via Gaetano Letizia, die zijn volley achter doelman Wojciech Szczesny zag verdwijnen.

In de tweede helft wist Juventus, ondanks een aantal offensieve wissels, niet meer te scoren. Matthijs de Ligt deed bij de bezoekende ploeg de hele wedstrijd mee.

Door het puntenverlies van de titelverdediger kan koploper AC Milan het gat vergroten tot 6 punten. Milan neemt het zondag thuis op tegen Fiorentina.

Juventus speelt woensdag in de Champions League thuis tegen Dinamo Kiev. De ploeg van Pirlo is al zeker van een plek in de volgende ronde.

Juventus speelde eerder deze week een thuiswedstrijd tegen Ferencváros in de Champions League. Bekijk hier de samenvatting!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.