Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus ruim langs Udinese

Juventus ruim langs Udinese

8 mrt 2019, 23:27

TURIJN (ANP) - Juventus blijft de onaantastbare koploper in de Serie A. De kampioen won vrijdag met 4-1 van Udinese. Op de ranglijst bedraagt de voorsprong op Napoli nu 19 punten. De nummer twee speelt zondag bij Sassuolo.

Bij rust leidde Juventus al met 2-0. Beide treffers werden gemaakt door Moise Kean. Na de hervatting benutte Emre Can een strafschop en zorgde Blaise Matuidi voor 4-0. Kevin Lasagna scoorde nog voor de gasten.

Udinese speelde met Bram Nuytinck en Hidde ter Avest, die respectievelijk in de 25e en 62e minuut werden vervangen. Marvin Zeegelaar deed het hele duel mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.