Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus rondt transfer Rabiot af

Juventus rondt transfer Rabiot af

1 juli 2019, 22:52

Adrien Rabiot heeft zijn transfer naar Juventus afgerond. De 24-jarige middenvelder is maandag met succes door de medische keuring gekomen.

Juventus geeft dinsdag pas de details over de overeenkomst met de Franse international, die transfervrij overkomt van Paris Saint-Germain. Volgens verschillende media gaat hij een vijfjarig contract tekenen.

Rabiot is deze zomer de tweede speler die Juventus transfervrij vastlegt. Eerder verhuisde Welshman Aaron Ramsey zonder afkoopsom na elf jaar van Arsenal naar de "Oude Dame". Juventus hoopt snel de transfer van verdediger Matthijs de Ligt van Ajax af te ronden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.