Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus raakt zicht op titel kwijt

Juventus raakt zicht op titel kwijt

13 feb 2021, 20:50

De tiende landstitel op rij raakt steeds verder uit beeld voor Juventus. De titelverdediger verloor zaterdag bij Napoli (1-0) en moet vrezen dat koploper AC Milan later op de avond verder afstand neemt. Bij winst van de Milanezen op Spezia groeit de marge naar 10 punten.

Uitgerekend in zijn 400e duel in de Serie A leidde Giorgio Chiellini de 1-0 voor Napoli in. De verdediger van Juventus raakte Amir Rrahmani bij een luchtduel met zijn hand in het gezicht. De VAR had het beter gezien dan de scheidsrechter, die na overleg naar de strafschopstip wees. Lorenzo Insigne schoot raak vanaf 11 meter.

Meteen na rust slaagde Cristiano Ronaldo er niet in doelman Alex Meret van dichtbij te passeren. De topscorer van de Serie A met 16 doelpunten was er vaker dichtbij, terwijl ook Álvara Morata en de in de slotfase mee opgekomen Matthijs de Ligt niet konden scoren.

Juventus bereikte dinsdag nog de finale van de Coppa Italia. Woensdag gaat de ploeg van coach Andrea Pirlo voor de Champions League op bezoek bij Porto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.