Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus raakt door verlies tegen Benevento verder achterop

Juventus raakt door verlies tegen Benevento verder achterop

21 mrt 2021, 18:05

Juventus is in de strijd om de landstitel verder achterop geraakt. De titelverdediger ging op eigen veld pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Benevento: 0-1. De Argentijn Adolfo Gaich maakte in de 69e minuut het doelpunt na een blunder van middenvelder Arthur bij het uitverdedigen.

International Matthijs de Ligt speelde de gehele wedstrijd bij Juventus. Hij was 10 minuten voor de rust dicht bij een treffer. Doelman Lorenzo Montipo kon de kopbal van de ex-Ajacied nog net wegslaan.

Juventus bleef als nummer 3 op 55 punten staan, 10 minder dan koploper Internazionale. Het duel van de Milanese club tegen Sassuolo werd uitgesteld vanwege een uitbraak van het coronavirus bij Inter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.