Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus raakt achterop bij Milanese concurrenten

Juventus raakt achterop bij Milanese concurrenten

27 feb 2021, 23:46

Juventus is als nummer 3 in de Serie A verder achterop geraakt in de strijd om de landstitel. De titelverdediger bleef bij middenmoter Hellas Verona steken op 1-1. Verdediger Matthijs de Ligt speelde de gehele wedstrijd bij de Turijnse club, die moet blijven hopen op forse misstappen van koploper Internazionale en nummer 2 AC Milan. Juventus heeft nu 7 punten minder dan Inter en 3 punten minder dan AC Milan.

Cristiano Ronaldo schoot kort na de rust raak namens Juventus. Het was zijn negentiende treffer dit seizoen in de Serie A. Hij kan voor het twaalfde jaar op rij tenminste twintig competitietreffers in een seizoen maken. De laatste keer dat de Portugese vedette daarin niet slaagde, was in het seizoen 2008-2009. Toen bleef hij bij Manchester United steken op achttien goals in de Premier League.

Juventus verzuimde na de treffer van Ronaldo verder weg te lopen van Verona, dat in de 77e minuut op gelijke hoogte kwam. Antonin Barák kopte de bal fraai in, 1-1.

Inter speelt zondag thuis tegen Genoa en AC Milan gaat op bezoek bij AS Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.