Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus raakt 8 minuten en 11 seconden lang de bal niet tegen Atalanta

Juventus raakt 8 minuten en 11 seconden lang de bal niet tegen Atalanta

12 juli 2020, 18:35

Gisteravond stond een heerlijk affiche op het programma in de Serie A: Juventus tegen Atalanta Bergamo. De wedstrijd eindigde in 2-2 door doelpunten van Zapata, Malinovsky en Ronaldo.

Juventus mag absoluut niet klagen over dat gelijkspel tegen de ploeg van onder andere Marten de Roon en Hans Hateboer. Niet alleen kan het optreden van de scheidsrechter bekritiseerd worden na het makkelijk geven van een penalty, eveneens laten onderstaande beelden zien dat Juventus in de eerste helft gedurende 8 minuten en 11 seconden niets te vertellen heeft in het eigen stadion.

Atalanta heeft De Oude Dame volledig in haar greep. Het lange balbezet leidt ook tot de eerste goal van Atalanta.

Atalanta Bergamo heeft zich al geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League en speelt deze tegen Paris Saint-Germain. In de achtste finales wist het Valencia uit te schakelen. Bekijk de samenvatting van die laatste wedstrijd hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.