Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus neemt afscheid van Mohamed Ihattaren

Juventus neemt afscheid van Mohamed Ihattaren

28 juli 2023, 16:06

Juventus heeft het contract van Mohamed Ihattaren ontbonden. Dat heeft de club via Twitter bevestigd.

Het veelbelovende talent Ihattaren had naar verluidt een jaarsalaris van 1,3 miljoen euro bij Juventus, maar kampte met persoonlijke problemen die zijn speeltijd negatief beïnvloedden. Hij heeft dit seizoen geen wedstrijden gespeeld voor Juventus, mede door teleurstellende uitleenperiodes bij Sampdoria en Ajax.

De middenvelder kwam in 2021 naar Juventus nadat hij in onmin raakte met voormalig PSV-trainer Roger Schmidt. Hij werd uitgeleend aan Sampdoria, maar deze periode was geen succes, waardoor hij vroegtijdig terugkeerde naar Juventus.

Vervolgens ging Ihattaren op huurbasis naar Ajax voor één kalenderjaar. Aanvankelijk leek het beter te gaan met zijn carrière, maar door persoonlijke problemen verdween hij opnieuw uit de schijnwerpers. Zijn laatste wedstrijd als voetballer speelde hij op 6 mei 2022, toen hij met Jong Ajax tegen De Graafschap uitkwam.

Juventus had al langer de intentie om afscheid te nemen van Ihattaren en was bezig met het opbouwen van een dossier om de ontbinding van het contract mogelijk te maken. Nu beide partijen tot overeenstemming zijn gekomen, is Ihattaren niet langer verbonden aan Juventus. Zijn toekomstige bestemming als voetballer is nog onduidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.