Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus na winst op Internazionale weer aan kop in Serie A

Juventus na winst op Internazionale weer aan kop in Serie A

8 mrt 2020, 23:40

Juventus staat weer op kop in de Serie A. De landskampioen klopte Internazionale met 2-0 en loste zo Lazio af als lijstaanvoerder.

Aaron Ramsey en invaller Paulo Dybala maakten de doelpunten in een leeg stadion in Turijn. In de Serie A worden tot minimaal 3 april alle duels achter gesloten deuren afgewerkt wegens het nieuwe coronavirus dat Italië zwaar heeft getroffen.

Juventus heeft een voorsprong van een punt op Lazio, de nummer twee van de ranglijst. Internazionale heeft een achterstand van 9 punten op de nieuwe koploper. De club uit Milaan mag nog wel een duel inhalen.

Matthijs de Ligt had een basisplaats bij Juventus. Hij was voor rust gevaarlijk met twee kopballen. Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd voor Internazionale. Hij probeerde het doeltreffende schot van Ramsey nog te blokken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.