Terug

Volg Vandaag Inside

Allegri bevestigt: basisspeler ontbreekt morgen tegen Ajax

Allegri bevestigt: basisspeler ontbreekt morgen tegen Ajax

15 apr 2019, 21:53

Giorgio Chiellini en Mario Mandzukic missen dinsdagavond het tweede duel van Juventus met Ajax in de kwartfinale van de Champions League. De ervaren verdediger is nog onvoldoende hersteld van een kuitblessure die hij in de aanloop naar het onbesliste duel in Amsterdam (1-1) opliep. Mandzukic is op de training uitgevallen met een knieblessure.

,,Ik kan alleen heel fitte spelers gebruiken ", zei trainer Massimiliano Allegri van de koploper van Italië. ,,Ik heb mijn wissels hard nodig tegen Ajax en moet daar heel zuinig op zijn." Allegri wil een uitzondering maken voor Douglas Costa. ,,Hij viel vorige week goed in tegen Ajax, maar heeft nog steeds last van een kuitblessure. Ik houd hem bij de groep omdat hij in twintig minuten een duel kan beslissen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.