Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus mengt zich in strijd om Memphis

Juventus mengt zich in strijd om Memphis

21 dec 2020, 20:37

FC Barcelona heeft concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Memphis Depay. Volgens de Italiaanse krant Tuttosport aast ook Juventus op de spits van Oranje, die aan het einde van dit seizoen transfervrij is. De 26-jarige aanvaller is niet van plan om zijn aflopende contract bij Olympique Lyon te verlengen.

Trainer Ronald Koeman deed afgelopen zomer al verwoede pogingen om Depay naar Camp Nou te halen. Het lukte Barcelona toen vanwege financiële perikelen echter niet om zich te versterken met de aanvaller. De Catalaanse club kampt als gevolg van de coronacrisis met verliezen en moest in de zomer heel wat spelers verkopen. Om Depay te kunnen halen, moest nog een speler uit de huidige selectie van Koeman vertrekken, maar dat gebeurde niet.

Lyon zal Depay komende maand moeten verkopen als het nog geld wil vangen. Over een half jaar is de oud-PSV'er, de aanvoerder van de Franse club, transfervrij.

Trainer Andrea Pirlo van Juventus wil naast Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala en Alvaro Morata graag nog een aanvaller erbij hebben. Volgens Tuttosport is naast Depay ook de Poolse spits Arek Milik in beeld. De oud-Ajacied speelt al in de Serie A voor Napoli.

René zei vorig jaar dat Barcelona de ideale club is voor Memphis. Bekijk hieronder het fragment.

'Barcelona is de ideale club voor Memphis'
3:01
'Barcelona is de ideale club voor Memphis'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.