Terug

Volg Vandaag Inside

'Juventus maakt interesse in Feyenoorder Orkun Kökçü kenbaar'

'Juventus maakt interesse in Feyenoorder Orkun Kökçü kenbaar'

25 mrt 2022, 12:59

Orkun Kökçü staat op het verlanglijstje van Juventus. De club uit de Serie A heeft zich al gemeld bij het management van de Feyenoord-middenvelder. Dit melden journalist Mirko Di Natale en 1908.nl.

Mohamed Sissoko, voormalig speler van Juve, heeft zijn oude club getipt over Kökçü. 'Ik heb hem in verschillende rollen zien spelen. Hij maakt een goede indruk op mij als centrale middenvelder en als aanvallende middenvelder. Je kan hem vergelijken met Modric. Voor mij heeft hij dezelfde kwaliteiten. Hij heeft het potentieel om zijn niveau te bereiken', aldus Sissoko.

Kökçü speelde dit seizoen tot nu toe 26 competitiewedstrijden voor Feyenoord en wist daarin zes keer te scoren. De 21-jarige middenvelder staat nog tot medio 2025 onder contract bij de Rotterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.