Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus lijdt bijna 90 miljoen euro verlies

Juventus lijdt bijna 90 miljoen euro verlies

15 okt 2020, 18:02

Juventus heeft vorig voetbalseizoen een verlies van 89,7 miljoen euro geleden. Dat is ruim meer dan de voetbaljaargang daarvoor, toen de topclub uit Turijn ook al een fors verlies leed van 39,9 miljoen euro. De aandeelhouders keurden niettemin de jaarrekening goed en stemden ermee in de tekorten te dekken uit de reserves.

De club, die voor het negende seizoen op rij de landstitel veroverde, kondigde een nieuwe organisatiestructuur aan, waarbij meer onderscheid wordt gemaakt in een voetbaltak en een zakelijke afdeling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.