Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus laat beschuldigde Ronaldo wel spelen

Juventus laat beschuldigde Ronaldo wel spelen

5 okt 2018, 15:43

TURIJN (ANP) - Trainer Massimiliano Allegri van Juventus staat volledig achter Cristiano Ronaldo. De Portugese superster ligt momenteel zwaar onder vuur omdat hij negen jaar geleden een Amerikaanse vrouw zou hebben verkracht. De Portugese bondscoach Fernando Santos liet zijn aanvoerder buiten de selectie voor de komende interlands. Allegri kondigde aan dat Ronaldo zaterdag wel 'gewoon' bij Juventus speelt tegen Udinese.

,,Ik ken Cristiano nu drie maanden, maar in de voorgaande vijftien jaar van zijn carrière heeft hij ook aangetoond zowel binnen als buiten de lijnen een geweldige prof te zijn. Hij is klaar om morgen weer te spelen'', zei Allegri op de persconferentie. De Italiaan wist dat Ronaldo niet zou worden opgeroepen voor Portugal. ,,De voorzitter van de bond had ons vooraf ingelicht. Cristiano heeft brede schouders, hij zal dat op het veld weer laten zien.''

Ronaldo (33) zat dinsdag vanwege een schorsing naast zijn vriendin op de tribune bij de wedstrijd in de Champions League tegen Young Boys. Hij zag Paulo Dybala uitblinken met een hattrick (3-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.