Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus krijgt eigen docuserie op Amazon Prime

Juventus krijgt eigen docuserie op Amazon Prime

18 feb 2021, 10:42

Juventus wordt dit seizoen gevolgd voor All or Nothing, de sportdocumentaireserie van streamingplatform Amazon Prime Video. Dat meldt de Italiaanse sportkrant Gazzetta Dello Sport.

De documentaire geeft een uniek kijkje in de succesvolle Italiaanse voetbalclub uit Turijn. De kijker wordt meegenomen in de kleedkamer en is bij gesprekken, wedstrijden en trainingen.

Juventus, waar momenteel Andrea Pirlo de trainer is en Cristiano Ronaldo de grote ster, is niet de eerste voetbalclub die wordt gevolgd voor de documentairereeks. Manchester City en Tottenham Hotspur kregen ook al een serie. Daarvoor werd een reeks gemaakt over American football-team Arizona Cardinals.

Het is nog onduidelijk wanneer de serie over Juventus, waar ook Matthijs de Ligt voetbalt, is te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.