Terug

Volg Vandaag Inside

'Juventus komt in zoektocht naar vervanger Ronaldo uit bij Real Madrid'

'Juventus komt in zoektocht naar vervanger Ronaldo uit bij Real Madrid'

27 aug 2021, 17:40

Juventus lijkt Cristiano Ronaldo spoedig kwijt te raken aan Manchester United. De transferdeadline van 31 augustus nadert en Juve-directeur Andrea Agnelli wil daarom snel handelen. De Italianen zijn uitgekomen bij Eden Hazard, aldus Marca.

'De Oude Dame' heeft naar verluid aangegeven dat zij Hazard op huurbasis willen overnemen. De 30-jarige Belg moet dus tijdelijk de opvolger worden van Ronaldo bij Juventus.

Hazard arriveerde in de zomer van 2019 bij Real Madrid en hij heeft nog een contract van drie jaar in Madrid. De Madrilenen namen de buitenspeler destijds voor 100 miljoen euro over van Chelsea. Door veel blessureleed kwam de 'Rode Duivel' niet verder dan 32 officiële wedstrijden in dienst van Real Madrid. Hierin kwam hij tot 4 goals en 8 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.