Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus klopt SPAL met De Ligt en Ronaldo

Juventus klopt SPAL met De Ligt en Ronaldo

28 sep 2019, 19:07

Juventus heeft zonder te imponeren de thuiswedstrijd tegen SPAL, dat laatste staat, in winst omgezet. In het Allianz Stadium werd het 2-0 voor de landskampioen, waar Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo de hele wedstrijd meededen. Voor keeper Gianluigi Buffon was het zijn 903e wedstrijd in clubverband en daarmee passeerde hij Paolo Maldini, die tot 902 wedstrijden kwam.

Vlak voor rust bracht Miralem Pjanic Juve aan de leiding. Hij trof doel met een fraai schot vanaf zo'n twintig meter. Ronaldo bepaalde een klein kwartier voor tijd de eindstand door raak te koppen na een voorzet vanaf links van Paulo Dybala. Ronaldo ontbrak tijdens de laatste competitiewedstrijd wegens een dijbeenblessure. De Portugees reisde ook niet af naar het FIFA-gala in Milaan, waar Lionel Messi werd uitgeroepen tot beste speler ter wereld.

Vorig seizoen won Juve de thuiswedstrijd tegen SPAL ook met 2-0. Juventus ontvangt dinsdag in de Champions League het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz in Turijn. Het eerste duel leverde Juventus geen zege op; bij Atlético Madrid werd het 2-2.

Het weekend van Kieft: 'De Ligt speelde helemaal niet slecht'

Het weekend van Kieft: 'De Ligt speelde helemaal niet slecht'
8:34
Het weekend van Kieft: 'De Ligt speelde helemaal niet slecht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.