Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus is ook Manchester United de baas

Juventus is ook Manchester United de baas

24 okt 2018, 00:55

MANCHESTER (ANP) - Juventus is na drie duels in groep H van de Champions League al dicht bij plaatsing voor de knock-outfase. De Italiaanse kampioen won ook van Manchester United. In Engeland zegevierde de 'Oude Dame' met 0-1. Gezien het spelbeeld was overwinning voor de bezoekers, met aanwinst Cristiano Ronaldo (ex-Manchester United) vol in de schijnwerpers, verdiend. Manchester United was alleen na de rust af en toe gevaarlijk. De Engelse grootmacht is met vier punten nog lang niet zeker van overwinteren op het kampioenenbal.

Coach José Mourinho van ManUnited zorgde kort voor het topduel nog voor de nodige gespreksstof. Vanwege de grote drukte op de wegen richting het stadion besloot hij vanuit het hotel te voet richting Old Trafford te gaan. Met een capuchon op zijn hoofd liep hij in de lange stoet van fans mee en kwam uiteindelijk een half uur eerder dan zijn ploeg op de plaats van bestemming aan. ,,Niemand herkende me'', sprak de onnavolgbare Portugese trainer met een glimlach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.