Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus - Inter definitief zonder fans

Juventus - Inter definitief zonder fans

28 feb 2020, 00:20

De topwedstrijd in de Italiaanse competitie tussen Juventus en Inter wordt zondag definitief zonder publiek gespeeld. Dat heeft de overkoepelende organisatie van de Serie A donderdag definitief bevestigd over de ontmoeting tussen de thuisspelende koploper uit Turijn en de nummer 3 uit Milaan.

In het komende weekeinde worden vijf wedstrijden uit de Serie A achter gesloten deuren gespeeld, wegens de uitbraak van het coronavirus in de betreffende regio's. De andere vier zijn Udinese - Fiorentina, AC Milan - Genoa, Parma - SPAL en Sassuolo - Brescia.

Ook het vorige weekeinde werden in de Italiaanse competitie bij meerdere wedstrijden geen toeschouwers toegelaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.