Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus in slotfase alsnog langs Torino

Juventus in slotfase alsnog langs Torino

5 dec 2020, 21:01

Juventus heeft met de nodige moeite de stadsderby van Torino met 2-1 gewonnen. In de slotfase besliste Leonardo Bonucci met een rake kopbal het duel. 'Juve' komt door de zege op 20 punten, drie minder dan koploper AC Milan dat zondag nog tegen Sampdoria speelt.

Nicolas N'Koulou bracht de bezoekers al in de 9e minuut op voorsprong. Hij schoot raak uit een corner. Juventus, met Matthijs de Ligt in de basis, deed er lang over om op gelijke hoogte te komen. Juan Cuadrado leek gelijk te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel van Bonucci. Kort daarop zorgde Weston McKennie met een raak schot alsnog voor de 1-1. Vlak voor tijd kopte Bonucci op een lange pass van Cuadrado zijn ploeg alsnog naar de zege.

Vooraf aan de wedstrijd werd Cristiano Ronaldo bij Juventus in het zonnetje gezet. De Portugees had afgelopen week in de 3-0-zege op Dinamo Kiev in de Champions League zijn 750e doelpunt gemaakt. Hij kreeg van voorzitter Andrea Agnelli een speciaal shirt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.