Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus houdt Inter en Napoli op afstand

Juventus houdt Inter en Napoli op afstand

3 nov 2018, 23:35

TURIJN (ANP) - Juventus heeft weer een overwinning kunnen vieren in de Serie A. De Italiaanse grootmacht versloeg Cagliari in Turijn met 3-1. Met 31 punten uit elf wedstrijden heeft Juventus aan kop van de ranglijst een gat van vijf punten met de eerste achtervolgers, Internazionale en Napoli.

Paulo Dybala, die bij afwezigheid van de licht geblesseerde Giorgio Chiellini de aanvoerdersband droeg, opende al na 45 seconden de score. De Argentijn bekroonde een fraaie individuele actie met de 1-0. Cagliari gaf de moed echter niet op en kwam na 35 minuten langszij via João Pedro. Twee minuten later stond Juventus echter weer op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Filip Bradaric, die een voorzet van Douglas Costa achter zijn eigen keeper gleed.

In de slotfase besliste invaller Juan Cuadrado de wedstrijd bij een snelle uitbraak van Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.