Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus herstelt met winst bij Sassuolo

Juventus herstelt met winst bij Sassuolo

10 feb 2019, 21:05

REGGIO EMILIA (ANP) - Juventus is weer verder gegaan met winnen na de misstap thuis tegen Parma (3-3). Bij Sassuolo werd het 3-0 voor de onbedreigde koploper van de Serie A. Sami Khedira, Cristiano Ronaldo en Emre Can waren de doelpuntenmakers.

De Portugese vedette Ronaldo verstevigde in Reggio Emilia zijn positie als topscorer van Italië. De 34-jarige aanvaller staat op achttien doelpunten.

Landskampioen Juventus heeft nog geen competitiewedstrijd verloren dit seizoen en speelde vorige week voor de derde keer gelijk. Bij middenmoter Sassuolo werd zondag de twintigste overwinning geboekt.

Na 23 wedstrijden heeft 'Juve' 63 punten, 11 meer dan naaste achtervolger Napoli. De ploeg uit Napels speelde zaterdag gelijk bij Fiorentina (0-0). Het verschil tussen Juventus en nummer drie Internazionale is zelfs 20 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.