Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus heeft in beker weinig moeite met AS Roma

Juventus heeft in beker weinig moeite met AS Roma

22 jan 2020, 23:51

Juventus heeft in de kwartfinale van de strijd om de Italiaanse beker weinig problemen gehad om AS Roma uit te schakelen. De Italiaanse kampioen én koploper van de Serie A, met Matthijs de Ligt op de bank, won op eigen veld met 3-1. Roma is de nummer vier van de reguliere competitie.

Halverwege was het al 3-0 door doelpunten van Cristiano Ronaldo, Rodrigo Bentancur en Leonardo Bonucci. Doordat doelman Gianluigi Buffon een inzet van Cengiz Ünder over zijn eigen doellijn werkte, kwam Roma vlak na rust terug tot 3-1.

Justin Kluivert was basisspeler bij de Romeinen. De aanvaller werd halverwege gewisseld.

Eerder al bereikte Napoli de laatste vier, door titelverdediger Lazio uit te schakelen. Volgende week worden de resterende kwartfinales gespeeld, AC Milan - Torino en Inter - Fiorentina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.