Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus en Manchester United door in CL

Juventus en Manchester United door in CL

28 nov 2018, 00:14

TURIJN/MANCHESTER (ANP) - Juventus heeft zich geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. In Turijn werd met 1-0 gewonnen van Valencia. Doordat Manchester United dankzij een doelpunt van Marouane Fellaini in blessuretijd won van het Zwitserse Young Boys, ook met 1-0, is de Engelse club eveneens door. Valencia is uitgeschakeld, voor de Spanjaarden rest een plek in de Europa League.

Het duurde in Turijn even voordat er gescoord werd. Juventus had het betere van het spel, maar kon dat in eerste instantie niet vertalen naar doelpunten. Cristiano Ronaldo, die in Valencia nog een discutabele rode kaart kreeg, was gretig, maar ook zijn pogingen misten precisie. Valencia had zelfs op voorsprong kunnen staan in de rust. Doelman Wojciech Szczesny voorkwam dat echter met een katachtige reflex.

Na een klein uur spelen was het wel raak. Met een karakteristieke schaar passeerde Ronaldo een verdediger en gaf de bal strak voor, Mario Mandzukic schoot binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.