Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus en Atalanta spelen gelijk

Juventus en Atalanta spelen gelijk

16 dec 2020, 21:33

Juventus en Atalanta Bergamo hebben elkaar in Turijn in evenwicht gehouden. Een gemiste strafschop van Cristiano Ronaldo brak de thuisploeg uiteindelijk op: 1-1.

In de eerste helft maakte Federico Chiesa zijn eerste competitiedoelpunt namens Juventus met een fraaie knal in de kruising. Remo Freuler maakte na rust op knappe wijze gelijk. Van dezelfde afstand als Chiesa schoot de Zwitser namens Atalanta de bal in de andere kruising. Kort daarna kreeg Juventus een makkelijk gegeven strafschop, maar doelman Pierluigi Gollini bracht redding op het schot van Ronaldo.

Matthijs de Ligt deed de gehele wedstrijd mee bij Juventus, zoals ook Marten de Roon en Hans Hateboer dat deden bij Atalanta. Sam Lammers bleef op de bank.

Juventus staat derde in de Serie A, 3 punten achter koploper AC Milan dat later op woensdagavond speelt. Atalanta, vorige week verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax in de Champions League, staat achtste met 18 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.