Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus door dankzij hattrick Ronaldo

Juventus door dankzij hattrick Ronaldo

12 mrt 2019, 23:58

TURIJN (ANP) - Cristiano Ronaldo heeft Juventus met een hattrick naar de kwartfinales van de Champions League geleid. De 34-jarige Portugees zorgde er tijdens de return in Turijn tegen Atlético Madrid met drie doelpunten voor dat de Italiaanse kampioen de laatste acht haalde: 3-0. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri had drie weken geleden in Madrid met 2-0 verloren, maar Ronaldo stond weer op op het moment dat het moest.

Met twee rake kopballen repareerde de Portugees binnen 50 minuten de opgelopen schade uit de eerste wedstrijd. Ronaldo zorgde in de slotfase ook voor de beslissing door een strafschop te benutten. Scheidsrechter Björn Kuipers wees naar de stip na een overtreding van Angel Correa op Federico Bernardeschi. Ronaldo voerde zijn totaal in de Champions League op naar 124 doelpunten, waarvan 63 in de knock-outfase.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.