Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus blijft foutloos in uitwedstrijden

Juventus blijft foutloos in uitwedstrijden

1 dec 2018, 21:12

FLORENCE (ANP) - Juventus is ook de uitwedstrijd tegen Fiorentina ongeschonden doorgekomen. In Florence werd het 3-0 voor de ongenaakbare koploper van de Serie A. Fiorentina had dit seizoen nog geen wedstrijd verloren in het eigen stadion.

Rodrigo Bentancur zette Juventus na een half uur met een diagonaal schot met links op voorsprong en Giorgio Chiellini maakte in de tweede helft met het nodige fortuin de 0-2. Vanaf de strafschopstip tekende Cristiano Ronaldo voor de derde treffer. Ronaldo heeft daardoor in vijf opeenvolgende duels in de Serie A gescoord voor 'Juve'. Alleen David Trezeguet en Gonzalo Higuaín slaagden daar sinds 2000 in.

Juventus heeft dit seizoen alle zeven uitwedstrijden voor de competitie nog gewonnen. Het heeft liefst elf punten voorsprong op Napoli, dat maandag uit tegen Atalanta Bergamo speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.