Terug

Volg Vandaag Inside

Juventus bevestigt komst trainer Sarri

Juventus bevestigt komst trainer Sarri

16 juni 2019, 17:17

Maurizio Sarri is de nieuwe trainer van Juventus. De kampioen van de Serie A maakte de komst van de 60-jarige Italiaan zondag officieel. Sarri komt over van Chelsea, waar hij afgelopen seizoen derde werd in de Premier League en de Europa League won. Juventus betaalt naar verluidt ongeveer 7,5 miljoen euro voor de diensten van Sarri.

Sarri volgt Massimiliano Allegri op, die na vijf seizoenen bij Juventus een jaartje rust neemt.

Het verblijf van Sarri in de Premier League blijft zo beperkt tot één seizoen. Na succesvolle jaren bij Napoli tekende Sarri vorige zomer bij Chelsea. De 'Blues' eindigden onder zijn leiding op de derde plaats in de Premier League en veroverden de Europa League door Arsenal in de finale te verslaan (4-1). Ondanks de goede resultaten was er veel kritiek op de defensieve speelwijze van de Italiaanse coach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.