Terug

Volg Vandaag Inside

Juve-directeur haalt uit naar De Ligt: 'Loyaler naar zaakwaarnemer dan naar de club'

Juve-directeur haalt uit naar De Ligt: 'Loyaler naar zaakwaarnemer dan naar de club'

22 dec 2021, 00:00

Juventus-directeur Maurizio Arrivabene is op zijn zachtst gezegd niet blij met de uitspraken van spelersmakelaar Mino Raiola over Matthijs de Ligt. De zaakwaarnemer sprak zich uit over een mogelijke transfer voor de verdediger, wat niet op begrip kon rekenen bij de leiding van de 'Oude Dame'.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Cagliari sprak Arrivabene tegenover DAZN over eerdere uitspraken van Raiola. 'Tegenwoordig zijn spelers loyaler naar hun agenten, dan naar de club waar ze voor spelen. De Ligt is een geweldige verdediger, maar hij moet zijn werk doen. Dan doen wij het onze.'

De directeur zegt vervolgens niet zeker te zijn of De Ligt wel écht houdt van de club. 'Het is erg makkelijk om te spreken alsof je echt geeft om de clubkleuren. Je moet het eerst op het veld bewijzen. En wij willen dat ze dat gaan doen', aldus de Italiaan in een spijkerharde reactie. Of er een transfer van De Ligt aanstaande is? 'Als het moment daar is, gaan we met hem praten. Net zoals bij andere spelers. We maken geen uitzonderingen', besluit de bestuurder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.