Terug

Volg Vandaag Inside

Justin Kluivert en Leipzig winnen ook van Werder Bremen

Justin Kluivert en Leipzig winnen ook van Werder Bremen

12 dec 2020, 18:48

RB Leipzig mag zich in ieder geval voor een paar uur koploper van de Bundesliga noemen. Met Justin Kluivert als basisspeler werd Werder Bremen verslagen: 2-0.

Marcel Sabitzer en Dani Olmo maakten de doelpunten voor de thuisploeg. Bayern München en Bayer Leverkusen kunnen Leipzig in de elfde speelronde van de Bundesliga passeren. Bayern München gaat zaterdagavond op bezoek bij Union Berlin. Trainer Peter Bosz speelt zondag met Bayer Leverkusen tegen TSG Hoffenheim.

Kluivert werd in de slotminuut van de reguliere speeltijd gewisseld. Tahith Chong mocht halverwege de tweede helft invallen bij Werder Bremen.

Borussia Dortmund ging in eigen stadion hard onderuit tegen VfB Stuttgart: 1-5. Silas Wamangituka maakte twee doelpunten en bereidde een treffer van zijn ploeggenoot Tanguy Coulibaly voor. Ook Philipp Förster en Nicolás González scoorden voor Stuttgart. Giovanni Reyna bracht Dortmund vlak voor rust op gelijke hoogte (1-1).

Borussia Mönchengladbach moest in het thuisduel met Hertha BSC genoegen nemen met een gelijkspel (1-1). Mattéo Guendouzi opende de score voor de bezoekers. Breel Embolo maakte gelijk. Javairô Dilrosun had een basisplaats bij Hertha BSC.

Elvis Rexhbecaj bezorgde 1. FC Köln met een doelpunt een uitzege op FSV Mainz 05 (0-1). Freiburg won in eigen stadion van Arminia Bielefeld (2-0). Vincenzo Grifo benutte een strafschop, die Mike van der Hoorn had veroorzaakt. Jeong Woo-yeong bepaalde in blessuretijd de eindstand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.