Terug

Volg Vandaag Inside

'Justin Bijlow is met afstand de beste keeper als je het mij vraagt'

'Justin Bijlow is met afstand de beste keeper als je het mij vraagt'

14 nov 2022, 00:00

Voor Willem van Hanegem is Justin Bijlow zonder enige twijfel de beste keeper van Nederland. De doelman van Feyenoord is door bondscoach Louis van Gaal definitief opgenomen in de WK-selectie van Oranje.

"En terecht. Door al het gegoochel met de keepers zijn ze allemaal een beetje van slag heb ik het idee, maar Bijlow dus niet", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Die is juist in vorm, met afstand onze beste keeper als je het mij vraagt. Als koploper maandag binnen wandelen in Zeist, dat is toch lekker hoor."

Verder is de oer-Feyenoorder natuurlijk blij met de koppositie van de Rotterdammers. "Natuurlijk zou elke Feyenoorder vooraf hebben getekend voor het feit dat de club bovenaan zou staan op het moment dat de competitie stilvalt voor het WK. En dat ook nog eens gecombineerd met overwinteren in de Europa League."

De Rotterdammers staan met drie punten los van Ajax en PSV. "In januari en begin februari staan er meteen zware wedstrijden op het programma en dan kan Feyenoord aantonen of ze echt gaat meedoen of niet", vervolgt De Kromme. "En eerlijk is eerlijk: als je Ajax en PSV nu ziet, val je ook niet achterover van de klasse toch?", vraagt Van Hanegem zich af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.