Terug

Volg Vandaag Inside

'Justin Bijlow blijft zijn hele leven bij Feyenoord en wordt gewoon miljonair'

'Justin Bijlow blijft zijn hele leven bij Feyenoord en wordt gewoon miljonair'

20 jan 2024, 21:22

Chris Woerts denkt dat Justin Bijlow zijn hele leven bij Feyenoord zal blijven. Volgens Chris heeft dat allemaal te maken met zijn track record.

"Bijlow zal heel zijn leven bij Feyenoord blijven", voorspelt Chris in een video-item van FC Update. Afgelopen zomer was Bijlow nog dichtbij een transfer naar Manchester United. "Daarna raakte hij snel geblesseerd en moest hij blijven."

De doelman staat nog tot medio 2026 onder contract bij de Rotterdammers. "Zijn track record is niet goed genoeg", vervolgt Chris. "Iedere scout gaat kijken hoeveel wedstrijden hij heeft gespeeld en hij heeft elk seizoen een nieuwe blessure. Dat is niet goed voor je track record. Bijlow moet vier, vijf jaar goed en continu spelen. En niet af en toe een wedstrijdje en dan weer geblesseerd raken", aldus Chris.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.